Gediplomeerde kwaliteitsstomerij 't Stoomhoekje
Gordijnen en vitrages

Schone gordijnen en vitrages vormen een belangrijk onderdeel van een goed verzorgd interieur.
Graag helpen wij u bij het vaak lastige onderhoud ervan en adviseren wij u over de wijze waarop  deze raambekleding langer mooi en fris kunt houden.

Mede omdat gordijnen en vitrages vaak boven de centrale verwarming hangen vangen zij relatief veel vuil en stof op. Daarnaast ook huismijt en andere potentiële ziekteverwekkers. Tóch neemt lang niet iedereen de moeite om bij de periodieke schoonmaak de raambekleding eens goed onder handen te nemen. Vaak wordt volstaan met stofzuigen of uitkloppen van de overgordijnen en het wassen van de vitrages in de machine thuis. Beslist geen aantrekkelijk werkje en bovendien niet vrij van risico’s van krimp of beschadiging.

In het bijzonder het reinigen van overgordijnen kan beter aan de specialist worden overgelaten.
Ons bedrijf is gespecialiseerd in het reinigen van vaak kwetsbare overgordijnen. Afhankelijk van de soort textiel, de verving en dergelijke worden ze deskundig gereinigd. Kleurstoffen kunnen door externe invloeden aangetast zijn wat vooraf niet zichtbaar is. Bij het reinigen bestaat in sommige gevallen het risico dat losse kleurstof dan wegspoelt. Maar in vrijwel alle gevallen mag u erop rekenen dat u frisse raambekleding terugontvangt die er weer lange tijd schoon en verzorgd uitziet. Regelmatig reinigen, met bijbehorende versteviging verlengt de levensduur van uw gordijnen. Herinnert u zich nog hoe mooi uw gordijnen bij aanschaf waren?

Desgewenst kunt u uw gordijnen ook via ons bedrijf brandwerend laten maken, om het risico van schade bij brand te beperken. Vraag daarvoor vrijblijvend onze offerte.


’t Stoomhoekje,
Kastelenplein 82a,
5653 LR Eindhoven
Tel. 040 2528470
E-mail - klikhier

Openingstijden
Maandag: 
13.00 – 17.00u
Dinsdag t/m vrijdag:
09.00 – 17.00u
Zaterdag:
09.00 – 16.00u
 

HOSTINGID - WEBHOSTING & DOMEINREGISTRATIE - Sitemap