Gediplomeerde kwaliteitsstomerij 't StoomhoekjeDiverse

Graag reinigen wij naast uw gewone kleding, ook bijvoorbeeld uw skikleding. Maar ook veel ander textiel wordt door ons met veel zorg, en vooral terzake kundig gereinigd. Bijvoorbeeld
slaapzakken en tuinstoelkussens, hoezen en bekleding van meubelen, spreien, hoezen van waterbedden et cetera.

Het is verstandig zomer- en winterkleding te laten reinigen voordat deze voor langere tijd de kast ingaat. Daardoor blijven ze langer mooi en geschikt voor gebruik. Het is bovendien hygiënischer. Aanwezige vervuiling gaat na verloop van tijd vaster in de kleding zitten, met het risico dat op den duur vergeling ontstaat. Seizoensgebonden artikelen zoals skikleding, slaapzakken en tuinstoelkussens dienen van tijd tot tijd gereinigd te worden; liefst voor ze worden opgeborgen. Vaak behoeven deze artikelen een speciale behandeling en kunnen ze niet risicoloos in de wasmachine worden gereinigd. Ons bedrijf weet er alles van en wil de reiniging graag voor u verzorgen.

Minder seizoengebonden artikelen zijn bijvoorbeeld de bekleding van stoelen en bankstellen of hoezen om stoelen, bankstellen en waterbedden. Misschien is de “grote schoonmaak” niet zo populair meer, tóch is het raadzaam deze artikelen regelmatig professioneel te laten reinigen.
Niet alleen zetten stof, tabaksrook en huismijt zich vast in het materiaal, het wordt ook vuil en geplet door het dagelijkse gebruik. Vooral op lichte bekleding is dat goed merkbaar.

 

 

 

 


’t Stoomhoekje,
Kastelenplein 82a,
5653 LR Eindhoven
Tel. 040 2528470
E-mail - klikhier

Openingstijden
Maandag: 
13.00 – 17.00u
Dinsdag t/m vrijdag:
09.00 – 17.00u
Zaterdag:
09.00 – 16.00u
 

HOSTINGID - WEBHOSTING & DOMEINREGISTRATIE - Sitemap